Zadowolone dzieci prezentują słoiki wypełnione gruszkami w syropie.

Jesień zamknięta w słoikach…

Uczniowie klasy 2a przetworzyli otrzymywane w ramach „Programu dla szkół” owoce i korzystając z możliwości jakie daje nowa pracownia techniczna - własnoręcznie przygotowali konfitury z gruszek i jabłek.

Dzieci udowodniły, że śmiało mogą pomagać swoim rodzicom w kuchni - nie tylko jako degustatorzy czy krytycy.

Galeria zdjęć

Dzieci kroją jabłka i gruszki.
Dzieci kroją jabłka i gruszki.
Dzieci kroją jabłka i gruszki.
Dzieci kroją jabłka i gruszki.
Dzieci kroją jabłka i gruszki.
Zadowolone dzieci prezentują słoiki wypełnione gruszkami w syropie.
Zadowolone dzieci prezentują słoiki wypełnione gruszkami w syropie.
Zadowolone dzieci prezentują słoiki wypełnione gruszkami w syropie.
Zadowolone dzieci prezentują słoiki wypełnione gruszkami w syropie.